Selecteer een pagina

Veelgestelde vragen

Hieronder leest u het antwoord op veel gestelde vragen. Heeft u een andere vraag? Laat het ons weten.

Stel uw vraag
Gesloten
Wat is AMINOFOAM?

AMINOFOAM is een speciaal nieuw ontwikkeld open-cellig UF-hardschuim dat op de locatie bij de woning gemaakt wordt. AMINOFOAM maakt gebruik van lucht en niet van Cfk’s of andere chemische stoffen om op te schuimen. Het plakt en zwelt niet na het aanbrengen. Het is zeer dampdoorlatend, ademend en waterafstotend.

Wat kost woningisolatie?

Woningisolatie is een relatief lage investering. Neem bijvoorbeeld spouwmuurisolatie; met een investering van gemiddeld €1350,- gaat u jaarlijks €400,- euro besparen! Wanneer we kijken naar alle voordelen die u gaat merken in uw wooncomfort en energierekening, dan valt de prijs voor woningisolatie eigenlijk wel mee.

Welke woningen zijn geschikt voor spouwmuurisolatie?

Voor woningen die gebouwd zijn tussen 1930 en 1975, is er een grote kans dat spouwmuurisolatie mogelijk is. Woningen ouder dan 1930 hebben vaak geen spouwmuur.

Woningen na 1975 hebben vaak een spouwmuur die al geïsoleerd is. Toch kan het zo zijn dat deze isolatie is verouderd of niet voldoende oplevert, hiervoor bieden wij een nieuwe en sterk verbeterde oplossing: AMINOFOAM.

Veroorzaakt spouwmuurisolatie vochtproblemen?

Nee! Vochtproblemen treden niet op wanneer er goed geventileerd wordt. Ventileren is minstens zo belangrijk als isoleren. Door uw huis goed te ventileren kan vuile lucht naar buiten en schone lucht naar binnen.

Hoe lang duurt spouwmuurisolatie?

Dit is afhankelijk van de afmeting van de te isoleren spouwmuren. De isolatie is bijna altijd binnen dag klaar want er is geen grote verbouwing nodig. Binnen een dag meer wooncomfort en een lager energierekening!